کد خبر 746641
تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶
برق

مهار موقت مصرف افسارگسیخته برق در حالی شرایط را فعلاً از حالت تنش آمیز به حالت نرمال درآورده که افزایش ۳ تا ۴ درجه ای دما در هفته جاری نگرانی های جدیدی را در خصوص افزایش مصرف برق به دنبال داشته است.

به گزارش مشرق، پیک مصرف برق سال 96 تا امروز در تاریخ چهاردهم تیرماه در ساعت 15 و 18 دقیقه به میزان 55 هزار و 364 مگاوات به ثبت رسیده است. افزایش مصرف برق کشور به بیش از 55 هزار مگاوات، کشور را در وضعیت تنش آمیز تأمین برق مصرفی قرار داد به طوری که موجب بروز خاموشی های پراکنده در برخی شهرهای پرجمعیت کشور شد و اطلاعیه های فوری و هشدار آمیز دولت را به منظور ضرورت صرفه جویی برق در پی داشت.

 تمامی مجموعه صنعت برق کشور در تلاشی شبانه روزی به میدان آمدند تا با اجرای طرح های مختلفی که از پیش تدوین شده بود، شرایط تنش آمیز رخ داده را مدیریت کنند. بدین منظور با تعطیلی کارخانجات و صنایع در ساعات پیک و انتقال فعالیت آنها به ساعات غیرپیک و همچنین تعطیلی موتورهای برق چاههای کشاورزی در ساعات پیک و انتقال کار آنها به ساعات غیرپیک که به گفته مسئولان وزارت نیرو تمامی این اقدامات با طرح های تشویقی و به صورت داوطلبانه بوده، موفق به کاهش قریب به 3 تا 4 هزار مگاوات مصرف برق در ساعات پیک شدند به طوری که پیک مصرف برق در فاصله 24 ساعت پس از ثبت مصرف لحظه ای 55 هزار و 364 مگاواتی، در میانه روز بعد (پانزدهم تیرماه) به 52 هزار و 168 مگاوات رسید.

با هشدارهای متعدد نسبت به احتمال بروز خاموشی ها، مردم نیز در اقصی نقاط کشور دست به کار شدند و با کاهش مصرف در ساعات پیک (12 الی 16 و 20 الی 23) موجب کاهش قریب به 3 تا 4 هزارمگاوات دیگر در مصرف  برق شدند به طوری که پیک مصرف برق در روز شانزدهم تیرماه به 48 هزار و 43 مگاوات رسید.

مهار موقت مصرف افسارگسیخته برق در حالی شرایط را فعلاً از حالت تنش آمیز به حالت نرمال درآورده که افزایش 3 تا 4 درجه ای دما در هفته جاری نگرانی های جدیدی را در خصوص افزایش مصرف برق به دنبال داشته است. از اینرو، ضرورت مدیریت مصرف برق از سوی مشترکان همچنان وجود دارد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس